26.6.07

Viileät kesäsateet

Eilen oli todella vilpoista, sateistakin ja tuulista. Tänään on satanut myös ja jopa valoja on täytynyt sytytellä päiväsaikaan.
Tietäväisen Maarit ja Miko kävivät kylässä aamulla. Kivasti Pihla ja Miko leikkivät rinnakkain ja välillä toisilleen leluja lainaillen ja satunnaisesti käsistäkin vieden. Miko täyttää 9.9 3 vuotta.

Mummi lähti eilen Pälkäneelle yksin ajellen. Kävimme Pihlan kanssa Keski-Luomassa kanoja katsomassa. "Minä tykkään kovasti kanoista", Pihla totesi kun näki kanat auton ikkunasta ensimmäisen kerran. Piha-aitauksessa oleville kanoille Pihla heitteli jyviä. Luomumunia saatiin kotiinviemisiksi.

Puutarhan kasvihuoneeseen Sami tilasi Uulan keittomaalia, vihreä umbra-värillä. Valokate ostetaan sitten kun saadaan kattoristikko maalattua.

Eilen ostin Prismasta itselleni synttärilahjaksi Torstain vihreän ulkoiluasun -40% alella. Kun sanoin Samille, ettei tartte mitään enää ostaa, niin tuumas: "Miks mä en saa koskaan ite ostaa sulle mitään?" "No saat jos haluat", vastasin. Kyllähän kasvihuone on jo melkoinen synttärilahja sekin.

Ei kommentteja: