7.10.07

Viikko syyslomaan!

Kävimme Pihlan kanssa vähäväkisten mesuussa Nurmon kirkossa aamulla; kerrankin kirkko oli tupaten täynnä, ja mukaansa tempaavia lauluja.
Käväisimme myös Ukilla ja Mummilla. Pihla leikki kankailla sukeltamista ja kylvi leikisti kukkien siemeniä mustaan kankaaseen Mummin kanssa ideoiden. Oli ihana seurata miten innoissaan Pihla jaksoi leikkiä kun on virikkeitä!
Kollega, Raskun Virpi käväisiä kukkien taimia tuomassa, kun kesällä sovittiin, että vielä syksyllä tulee vastavierailulle.
Samilla on kolme päivän lomanen tämän viikon alusta ja me Pihlan kanssa lähdemme lauantaina Mimmi mukana Pälkäneen kautta Länkipohjaan tapaamaan pitkästä aikaa sukulaisia; Anni- ja Aili-isotätejä ja IsoMummua.
Lauantaina käväisin Helsingissä kuntaparlamentissa kertomassa kriittisempää näkemystä kuntaliitoksien vaikutuksista. Pendolino-juna on kyllä sellainen heiluva laiva, että olo oli melkoisen kuvottava loppumatkasta. Eipä usein tarvitse junailla!

2 kommenttia:

Titta kirjoitti...

Hieno blogi sulla täällä. Kävin pikaiseen lukaisemassa. Täytyy palata ajan kanssa selvittämään tarkemmin teidän kuulumisia. t.Titta

Anne-Mari Haapala kirjoitti...

Ihanaa, että kävit vierailulla, Titta!