7.1.09

Pomppuaskelin uuteen vuoteen

Fysioterapeutit kauhistelee:keskonen hyppykiikussa!No pieniä hetkiä kerrallaan ja ei isosiskostakaan varpaillakävelevää tullut. Reidet on kovasti ainakin vahvistuneet ja tämän viikon neuvolakäynnillä sai kovin kehuja taas. Mitat 65cm ja 6970g eli 30g ero vain Pihlan 6kk painoon ja sama pituus! kalenteri-ikäähän on jo 10kk ja 2kk ekoihin synttäreihin, huh!
Sunnuntaina aloitimme Rasperin unikoulun kun unipätkät sen kuin vain lyhenivät yöllä. sami oli aamuyöhön Rasperin kanssa ja minä nukuin alakeraassa korvatulpat korvissa. Eipä huutoa muutamia minuutteja pidempään tullut mutta usein kylläkin. Pihla nukkui 2 yötä Mummilla ja Ukilla. Viime yön olin jo vieressä ja 21-22.30 nukkui ekan erän, mutta vesipulloa tarjotessa huusi muutaman minuutin ja nukahti syliin. Rasperi huutelin tunnin välein sängyssään muutaman minuutin, mutta rauhoittui ilman syliin nostamista uudelleen uneen. Ekat maidot annoin kolmen jälkeen kun "tankit" oli niin täynnä ;-)
Ei muuta kuin pää pystyssä kohti uusia vastoinkäymisiä...tai erävoittoja! Eihän sitä itse ilman unta toimintakuntoisena kauan säily!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun teidät yöt paranisi. Se on kyllä tosi rankkaa pidemmän päälle, kun ei saa nukkua pidempiä pätkiä. *myötätuntohalaus*
Rasperi on jo iso poika ja niiiin onnellisen näköinen tuossa hyppykiikussa =)