5.7.08

Soseita ja velliä stoomapussiin




Kotonaolo on onneksi ollut tasaisempaa jälleen, vaikka hien pintaa tuo lähes päivittäin stoomapussinvaihto, kun ryökäle teippaus falskaa ja kakkaa on sitten ympäriinsä. Toivottavasti parin viikon päästä kakkakin tulisi leikkauksen jälkeen muitta mutkitta oikeaa reittiä!

Aloitimme soseiden ja maissivellin käytön, ihan sillä että poika on jo 4kk ja että yöunet mahdollisesti pitenisivät tankkauksella. No eipä ole max2h unet pidentyneet... onneksi Rasperi ei silti huuda öitä läpeensä niin kuin Pihla aikoinaan. Ruokaa vaan kaipaa ja pian nukahtaa taas (ja herää taas pian).

Tässä pari kylpykuvaa mukaan, niin näette millainen kapistus tuo stoomapussi on ja millainen suoli ulkona törröttää. Saattaa kuvottaa herkkiä, (kuten Sami-isiä, joka on ollut kyllä hyvä apu pussinvaihtopuuhissa kun en enää kykene heiluvia käsiä ja jalkoja pitämään sivuilla).


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

näyttää maalikon silmään pahemmalta kuin varmaan onkaan. Toivotaan että kauhunhetket ovat takana ja elämä tasaantuu päivä päivältä. Rasperi näyttää varsin potralta pojalta ja elämän haluiseltakin ;)