21.9.08

Rasperi yllättää!

Vierähtipä taas pitkä aika viime kuulumisista. 10.9 jouduin taasen aloittamaan kuurin rintatulehdukseen :-( Viime keskiviikkona söin viimeisen antibiootin ja torstaista lähtien Rasperi onkin sitten ollut kakkaamatta! Tänään, sunnuntaina saaliiksi tuli yksi vaipallinen levolac-ulostelääkkeen avulla. Ihmetyttää, kun aiemmin lähes poikkeuksetta joka vaipassa oli tuotoksia! Olisiko suolen toiminta jotenkin muuttunut tai suolikin kasvanut ja matka pidentynyt ;-) Kipeältä masu ei kuitenkaan tunnu.
Viime yönä tuli taas enkat:4½h+5½h yöunta! Jee!
Kävimme filia-messussa lasten kanssa tänään ja Rasperin päiväunet jäi pariin tuntiin, joten toivoa sopii, että tämä yö olisi myös unien suhteen onnistunut...
Oma käsi löytyi muuten perjantaina! Rasperi ihmetteli kovasti kun oma käsi heilui siinä silmien edessä tuon tuostakin :-))

1 kommentti:

Titta kirjoitti...

Moi, täällä jo kuulumisia odottelinkin...hienoa, että Rasperi on löytänyt kätensä. Se on hauska kehitysvaihe. Luukaskin edelleen välillä kovasti pyörittelee sormiaan silmiensä edessä ja tutkii millä kaikilla tavoilla sormia voi yhtä aikaa ja erikseen ja ristiin rastiin heilutella.

Harmi tuo sinun rintatulehdus ja taas lääkitys :( Mulla kanssa menee taas maidoton dietti. Tuo suolisto temppuilee. Mutta on täälläkin myös Luukaksella suolisto-ongelmia. Se kai istuu liikaa, kun aina haluaisi vaan istua kököttää paikoillaan (ei pyri ryömimällä eteenpäin eikä haluaisi olla vatsallaan ollenkaan) ja mikäs ihme se, että suolisto on tukossa. Kakkaa odotellaan aina kolmekin päivää...nyt on ollut ihan kovana vatsa eli on jumpattu, kylvetty ja luumua ja mallasuutetta annettu ensihätään. Katsotaan pitääkö minunkin vielä ostaa tuota Levolacia.

Mukavaa syksyä teille, ja koitetaan uskoa vielä tulevaan - vaikka tuo Kauhajoen koulumurha taas vetäisikin "maton alta" ja mielen niin matalaksi.