27.8.08

Altistus siirtyy -jatketaan ilman lehmänmaitoa


Maitoaltistusta ei tehtykään kun sanoivat polilla, että niin hyvin kun pärjätään rintamaidolla! Lokakuussa sitten testataan, jos maitotuotteita syötyäni Rasperi rupeaa reagoimaan maidon kautta. No, kyllähän sitä maidottakin menee, mutta tooo-si tarkkaa seurata ettei syömisissään ole edes maitoproteiinia!
Rasperi oli 5kg! Kasvaa siis hyvin ja mielellään imetystä jatkan. Pihlan flunssa ei ainakaan vielä ole Rasperiin tarttunut. Pientä rohinaa nielusta eilisestä illasta on kuulunut, mutta nenä on puhdas.
Viime yönä herättiin normaaliin tapaan, mutta Rasperi ei syönyt niin paljon kuin normaalisti. Aamulla rinnoissa olikin taas tiehyttukoksen alkua, eli kipeitä kohtia, mutta nyt iltaan mennessä on tilanne onneksi rauhoittunut. Olis nyt vaan ohimenevää, antibiootteja kun ei niin mieluusti kyllä söisi!

2 kommenttia:

Titta kirjoitti...

Vai että 5kg on mennyt rikki. Onneksi olkoon hurjasti! Ajattele, että miten lyhyessä ajassa hän on lähes kymmenkertaistanut painonsa! Kyllä mä veikkaan että tätä tahtia Rasperi kohta painaa sen 6,7kg. Kyllä tätä kasvuvauhtia vaan aina ihmettelee - ja Rasperin kohdalla tietty vielä enemmän. Ihania nuo kuvat! Hänellä on niin paljon elinvoimaa ja valoa silmissä ja katseessa!

P.S. Siitä Luukaksen painosta. Nyt tarkistin: Luukas painoi 2kk iässä 5300g ja 3kk iässä tuon 6700g. On tuo äidinmaito vaan kummaa tavaraa, kuin noin vauvaa kasvattaa!

Titta kirjoitti...

Niin ja tsemppiä sulle maidottomaan diettiin. Ymmärrän sua, kun itsekin "harrastan" aina välillä maidotonta linjaa......

Mä otan Tiitukselle kanssa pian maidottoman dietin kokeiluun, kun kakka on aina löysää ja valittaa välillä masupipiä.