8.8.08

Uudet kuviot

Mistähän aloittaisin?Viime maanataiyönä alkoi rintatulehdus ja nosti kuumeen. Sain antibiootit ja jatkoin imettämistä. Aloitin myös tuona pvänä maidottoman ruokavalion, kun edellispäivänä Rasperi huusi aivan syötävänä kaupan maitoa sis.vellin jälkeen ja kipuili muutenkin.
Tiistai oli öineen unelmapäivä; yöllä 2-3tunnin jaksoissa sai jopa levättyä! :D Keskiviikko alkoi hyvin mutta kakka oli muuttunut mustaksi. Kun olin Pihlan kanssa kaupungilla hakemassa saamallani resptillä maitoallergisille sopivaa Almiron pepti-maitoa, oli Rasperi alkanut tajuttoman huudon äitini hoidellessa kotona. Huutoa ja kanniskelua jatkui klo 23 asti ja unta tuli 1-2h pätkissä. Annoin yön vain Almironia ja lypsin viemäriin.
Torstai-aamuna en antanut rautaa enkä d-vitamiinia. Soitin TAYS:n kirurg.os. ja sain lääkäriltä neuvoksi mennä lähisairaalaan tarkistuttamaan, ettei ole verestä tuo kakkan väri.Sairaalassa Rasperi nukkui ja oli rauhallinen. Kakkakin alkoi vihertää mustan sijaan. Veriarvot ok. Lääkäri myöntyi että kokeilen rautaa ja d-vitam. vain joka toinen pv. Nyt hb oli 99. ja maanantaina katotaan pään magneetin jälkeen aikaa maitoaltistuskokeelle.
Viime yö meni hienosti 3h+2h+2h+2h, ja sain itsekin nukuttua. Kakka on ihan keltaista ja hyvälaatuista! Auttaisikohan jos itse vain ottaisin rautajuomaa (luontaistuote) niin ei tarttis kipuilla sen raudan kanssa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi mikä IHANA video!!!

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin tuo rauta ja vitamiinit aiheuttivat melkoisia vatsanväänteitä ja annettiin tosiaan kans joka toinen päivä toista ja joka toinen toista. Se ehkä vähän helpotti. Suurin apu meillä oli kuitenkin siitä kun lopetin imettämisen kokonaan ja siirryttiin Nanniin ja soseisiin pari päivää vajaa 3 kk:tta vanhana (syntymästä laskien).