24.8.08

Itkut vähentyneet huomattavasti





Pian olen 3 viikkoa ollut maidottomalla dieetillä ja Rasperin vointi on kyllä huomattavasti kohentunut. Unta ei tule juuri enempää mutta poika on paljon rauhallisempi ja iloinenkin!


soseista kokeilimme torstaina peruna/riisi/broileria ja se ei ainakaan kovin masua kivistellyt. Riisivelliä soseilla höystettynä menee aamuin illoin.painoa oli muute keskiviikkona 4720g ja pituutta kotona tarkistusmittauksen jälkeen 57cm, eli 62cm vaatteet on jo täysin käytössä.


Pään magneettikuvauksista tuli lausunto, jonka mukaan mitään poikkeavaa ei löytynyt, eikä uusintakuvausta tarvita. Kiitos Taivaan Isälle!


Pävisin unet on piniä torkahduksia ja pisimmillään vaunutellessa n. tunnin. Pihlalla on nyt nuhaa ja kurkkukipua, toivottavasti ei tartu Rasperiin, kun keskiviikkona on allergiapolilla maitoaltistuskoe.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania positiivisia uutisia! :) Loistava homma, että ne magneettikuvaukset meni hyvin!!!!!!
Terkkuja sinne potralle kummipojalle :) toivoo kummitäti

Titta kirjoitti...

Ihanaa että itkut on vähentyneet, ruoka maittaa ja magnettikuvauksen tulos noin upea. Nyt voi huokaista!Rasperi on selviytynyt niin hienosti kaikista vaikeuksista, että kyllä hän on todella sisukas poika!