3.5.08

Myötätuulta


Rasperilla täydet maidot 8x34ml Nutripremillä terästettynä, ilman nasaalia kaapissa ja sylissä yhteensä 5h eilen (3h aiemmin) Very Happy Paino junnaa vielä, 1455g (kävi vk sitten 1380g)->johtuen iv-ravintonesteiden purkamisesta. Kakkaa tulee stoomapussiin hyvin ja poika on muutenkin tyytyväisen oloinen, nukkuu paljon. Mutta hengityspuoli on parantunut niin paljon, että hapetussaturaatio on koko ajan lähellä maksimia, 100%. Taitaa Rasperi päästä siis pian kokonaan pois nasaalista!
Ja siirrosta Seinäjoen sairaalaan on päätetty; tällä hetkellä päivä on ensi tiistai! Smile
Pihla-sisko ja Mummi ovat olleet Tampereella keskiviikosta ja lähtevät huomenna sunnuntaina junalla kotiin. Särkäniemen huvipuisto ja delffinaario on koettu ja mukavasti Pihla on jaksanut olla sairaalallakin. Ilahtui kyllä nähdessään ekan kerran pikkuveljensä: "Voi söpöläistä pientä!"
Tiistaina minäkin pakkaan kamani ja menen perässä. Rasperi saa tiistaille ambulanssikyydin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa lukea noin positiivisia kuulumisia!! Jes!! :) Toivotaan, että myötätuuli jatkuu!
Terveisin Maija ja Päivi (Pekka kuororetkellä Virossa:)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa edistymistä :) Tänään toivotamme sinulle Rasperi hyvää matkaa Seinäjoelle!

Titta kirjoitti...

Kuulumisia odotellaan jännittyneinä... miten siellä kotiseudulla on itse kunkin perheenjäsenen elämä lähtenyt sujumaan, kun olette taas uudessa tilanteessa? Kovasti hienoja kasvun päiviä toivomme Rasperille!
t.Titta

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Nyt vasta lehdestä luettuani kuulin asiasta. Kovasti voimia sinne. Tiedän miten rankkaa on, kun pieni syntyy yllättäen aivan liian aikaisin. Te olette kyllä joutuneet kokemaan kaiken vielä raskaammin kuin me vuosi sitten. Se viisi viikkoa keskolassakin oli jo kyllin rankkaa. Paljon voimia ja halauksia!

terkuin "ralli"