26.5.08

Silmät tarvitsevat jatkohoitoa


Eipä perjantain piikit auttaneet. Tänään kontrollitarkistuksessa ilmeni, että tilanne vaatii näillä näkymin Tampereen reissun, laser- tai jäädytyshoitona, ehkä jo tällä viikolla. Menen mukana Tampereelle jos mahdollista. Silmän mustuainen laajeni paremmin kuin pe, mutta silmänpohjalla oleva verisuonisto oli jopa pahempi kuin perjantaina.
Iloiset uutiset: Rasperi jaksoi olla tissillä ½tuntia yhteensoittoon! Ja poikahan painaa jo 1955g! Teimmekin tänään Pihlan kanssa osastolle ampparikakun 2kg kunniaksi -sillä oletuksella että huomenna saattaa jo paino olla sen 2000g.

1 kommentti:

Titta kirjoitti...

Onpa melko ristiriitaisia uutisia. Toisaalta ihanaa tuo reipas painonnousu :) Siitä onnittelut! Kyllä kakku on paikallaan nyt. Kaksi kiloa on todella saavutus, ja puoli tunnin imuttelut tisumaidolla kuulostaa huippuhienolta! Mutta toisaalta tuo silmäasia varmasti huolestuttaa. Voimia sekä äidille että Rasperille tuota Tampereen matkaa varten! Antakoon Taivaan Isä viisauden lääkäreille toimia oikealla tavalla oikeaan aikaan Rasperin silmien hoidossa. Täällä ollaan peukut pystyssä kohti taivasta :)