19.5.08

Painonnostaja ;-)


Maissimaito neocaten avulla paino on nousujohteinen! (toivottavasti vaan päästään äippämaitoon palaaman pian). Saturaatiot välillä 88-100 suurimman osan ja iloita saa kun Rasperi pärjää jo toista viikkoa ihan täysin ilman nasaalia tai lisähappea! Kotoa päin on kyllä auvoista käydä sairaalassa. Nyt vaan ei malttais olla sieltä pois ollenkaan, kun Rasperi kehittyy ja kasvaa niin nopsasti, ja on kyllästymättömän rakastettava kultakimpale! Pihla 3v. tarvitsee äitiä kyllä kans kovasti hoitopäivien jälkeen.

Tänään paino 1720g eli kyllä juhannukseksi voisi haaveilla poikaa kotiin, jos syöminen rupeaa onnistumaan ok (nyt 10ml pullosta ja saman verran rinnalta, mutta ei samalla kertaa). Pelottaa vielä, että jotain kurjaa sattuisi ja takapakit veisi toivon... Tampereen reissu kesäkuun lopulla stoomaan liittyen odottaa ainakin edessäpäin. Nyt saamme silti nauttia ihanan poikamme kasvusta! Jumalan kämmenellä-laulua harjoittelemme Pihlan kanssa jo Rasperin ristiäisiä varten...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno juttu, kun paino nousee! Jo yli kilo onkin tullut syntymäpainoon, hurjaa nousua!
Ihanan sievä kuva Rasperista.
Tsemppiä äitille sukkulointiin kodin ja sairaalan välillä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se syöminen siitä alkaa sujumaan päivä päivältä paremmin. Meidän Miko ei missään vaiheessa jaksanut syödä tarpeeksi rinnasta, mutta pullosta kyllä meni. Sillähän se imetyskin loppui meillä lyhyeen, mutta hyvin tuo on kasvanut Nannillakin =)

Titta kirjoitti...

Ihania uutisia sieltä! Kylläpä ilahduttaa!