17.6.08

Kotona!


Kotona ollaan! Päivähoitopäivät meni hyvin ja ainoa veriarvoissa heikko kohta varsinaisesti on hemoglobiini, 84, joten rauta-annosta lisättiin ja kontrolliverikokeet on ens viikolla pään magneettikuvauksen (ihan rutiinikuvaus) yhteydessä. rasperi on syönyt miten sattuu..pulllosta 10ml..tissiä..40ml pullosta..20mlpullosta ja 4 tunnin ruokailuvälit meni kertaheitolla historiaan. Saa nähdä miten eka yö! Saksasta tilattu rottinkisänky tuli eilem! Eipä mennyt muuta kuin viime tipalle, jo meinasin viritellä Pihlan vanhan äitiyspakkaussängyn jos ei olisi sängystä kuulunut ;-)
TAYS:sta soitettiin tänään ja ilmoitettiin, että suolen kuvaus ja koepalanotto on vasta heinäkuun 28. näillä näkymin. Ja ristiäisethän meillä on 27.7 joten hiukka stressipiikki tuolloin, mutta nyt saa reilu kuukauden ensin kerätä voimia ja Rasperi painoa. Toivottavasti silmille ei tässä välin tavitse tehdä enää mitään leikkausta, joutuisi lähteä kumminkin taas HYKSiin...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja tsemppiä pienelle Rasperille ja tietysti koko perheelle. Kaikki järjestyy yleensä aikanaan. Iloista juhannusta toivottelee kolmen äitee hyllykalliolta;)

Titta kirjoitti...

Hei, kiva että elämä hymyilee! Wau! Ihanaa :) Ja sänky tuli sekin juuri ajallaan. Mites Rasperin paino nyt lasketun ajan aikoihin? Mietin tässä vaan että hän saattaa olla samoissa lukemissa kuin meidän Luukas syntyessään. Luukas syntyi päivän lasketun ajan jälkeen ja painoi 2740g. Tuolla maitotankkauksella Rasperi pääsee varmaan lähelle samoja lukemia. Eikös se oikea laskettu aika pitänyt olla tässä piakkoin juhannuksen jälkeen? Jos näin on, niin aika uskomaton kehitysvauhti Rasperilta! En olisi uskonut että pikku mies on tällaisissa mitoissa kesäkuun lopussa.