8.6.08

Mammanmaitoa, maissimaidot pois


Viikko vierähtänyt edellisestä päivityksestä! Perjantain paino rasperilla; 2245g ja hienoa edistystä rintamaidontankkauksessa, tänäaamuna 1½tunnin aikana 92ml! Kertaruoka-annos on 50ml kolmen tunnin välein, mutta rinnalta yhtä ruoka-annosta voidaan massutella kolmekin kertaa, kun välillä torkutaan ja sulatellaan, siten ruokailuun menee se 1½tuntia. ja 1½tunnin päästä taas saa aloittaa alusta ;-) Jos ei jaksa kaikkea juoda, niin laitetaan painovoimalla tippuen nenämahaletkua pitkin masuun.

Nyt maidot on pelkkää rintamaitoa ja hyvin on vatsa kestänyt. Yksi ainoa päivä viikolla, juuri sinä päivänä kun uutta menuta aloiteltiin, niin Rasperi itkeskeli ja illalla vaipassa oli iänikuista mekoniumkakkaa, jota tuli vielä paksusuolesta, vaikka se ei vielä käytössä olekaan. Muriseva, hymyilevä poika Rasperi on päivät läpi!
Perjantain silmäkontrolli oli ok, mutta viikoittain niitä edelleen seurataan. Hiukka kalsiumia ja fosfaattia lisättiin loppuviikosta ravintoon, kun verikokeessa sellaisen tarve nähtiin. Muutoin Rasperin olo on tasaista, kasvua eteen päin!
Aivan pian tässä jänskättää, jos vaikka parin viikon päästä saisimme pojan kotiin!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa tosi hienolta nuo edistysaskeleet =) Kyllä se kotiinpääsy lähenee päivä päivältä. Odottavan aika on vain niin kovin pitkä.