12.6.08

Päivähoitoon kotiin!


No, huomenna on se päivä kun Rasperi saadaan ensimmäistä kertaa kantaa kotiovesta sisään! JEE! Sovimme lääkärin kanssa, että perjantai ja sunnuntai olis "päivähoitopäiviä" ja tiistai sitten kotiutumispäivä! Maanantaina vielä verikokeita jotta saadaan tarkat arvot kotilääkitykselle(kalsium, fosfaatti, rauta, nutriprem-ravintolisä). Viikon päästä menemme käymään pään magneettikuvauksessa Seinäjoella sekä silmäkontrollissa ja sitten kuun vaihteessa TAYS...mutta kaikki ajallaan.

Painoa Rasperilla oli tiistaina 2404g ja ruokailuajat siirrettiin eilen 4 tunnin välein 75ml kun aiemmin oli 3 tunnin välein 55ml. Tiistaina poika oli saanut aikaiseksi teelusikallisen mustaa kakkaa vaippaan, joten paksusuolen peristiikka näyttää toimivan vaikka stoomapussin kautta!

Saksasta tilaamani rottinkisänky on lähetetty 6.6, mutta vielä jännitetään ehtiikö se tiistaiksi! Jos ei, niin vaununkoppa toimii kyllä sänkynäkin alkuunsa. Kuvassaoleva sänky on tilatun näköinen, mutta verho on voileeta ja renuksessa roikkuu kans valkoinen, ohut voilee reunan yli.
Pieni mies mahtuu 40x85cm sänkyyn kauan!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi onnea, onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kotiutumisuutisia!!!! :)
Jospa se sänky nyt kerkeis tulla... :)
Terkuin Maija

Titta kirjoitti...

Onnea ja halaukset kotiinpääsystä! Toivottavasti kaikki on mennyt hyvin :) Olemme suunnitelleet elokuulle (16.8.)matkaa Seinäjoelle. Silloin voitais tulla piipahtamiskäynnille, jos vain teille sopii. Katsotaan sitten lähempänä. Kotikuulumisia odotellen, Titta